Om

 

Jeg er autodidakt billedkunstner. I alt sin enkelthed  forfølger jeg bare mine  drømme og mærker dagligt glæden ved at leve gennem kunstens verden. 

Mit kunstneriske udtryk er spontant, intuitivt og ekspressivt. Jeg ønsker at gå mine egne veje med udtrykket i mine malerier. Der skal  gerne være et strejf af humor i maleriet.

I min verden er maleriet en måde at udtrykke mig på - et sprog, en stemning, der insistere på at tage form. Tiden foran lærrederne er rendyrket fordybelse, en søgen i kaos for at finde balance. Jeg bevæger mig gennem et væld af følelser og stemninger. Glæde, energi, engagement, begejstring og frustration, krydret med min stædige insisterende vilje giver mig evnen til at skabe mine malerier.  Jeg udfordres konstant,  jeg bevæge mig ind i det ukendte - uprøvede - og kender ikke det færdige maleri – det er her livet leves.

Et at mine yndling citater er Søren Kirkegaards ” At turde er at miste fodfæste for en tid – ikke at turde er at miste sig selv”

Bare jeg turde lidt mere, jeg gør det nu!

 

Udstilling/showroom

Kløvervej 75, Haderselv.

Det største udvalg af mine malerier, udstilles i Haderslev.

Jeg skaber mine billeder på Strandengen i Vejle.

Er du interesseret i et specifikt billede, er du meget velkommen til at kontakte mig inden besøget. Har du et specielt ønske, modtager jeg  bestillings opgaver.

HUNDE PROTRÆTTER 

Ønsker du et maleri af din hund, er det en opgave  for mig. Se evt mere på

                                                                                              

Salg af ekstern virksomhed